Elvit va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati, dezvaluirea ceastora se va face doar in conditiile mentionate in prezentul document.

Datele colectate prin intermediul Elvit.ro sunt in principal date necesare derularii relatiei comerciale intre utilizator/ client/ comparator si – Elvit in calitate de vanzator.

Datele care se colecteaza sunt necesare emiterii documentelor fiscal pentru comenzile plasate/ serviciile solicitate, date necesare ca si utilizator/ client/ comparator Elvit.ro, precum si alte date.

Pentru a consulta politica Elvit de folosire a cookiurilor, verificati pagina Politica de cookie, aceasta fiind parte integrate a politicii de confidentialitate.

Ce date personale colectam si de ce le colectam

Datele colectate sunt urmatoarele :

–           Nume si prenume;

–           Adresa de livrare si facturare si /sau adresa de domiciliu;

–           Telefon;

–           Adresa de mail;

–           Daca este cazul datele de facturate ale companiei;

–           IP;

–           Cookies.

Datele sunt folosite pentru:

–           procesarea din punct de vedere fiscal al comenzilor (nume, prenume, adresa de livrare/ facturare/ domiciliu), fiind date obligatorii din punct de vedere fiscal.

–           trimiterea de notificari/instiintari cu privire la notificari, informari, status livrare/comanda, promotii pe adresa de mail furnizata. Acestea vor fi transmise doar in cazul in care cumparatorul/ utilizatorul si-a exprimat in mod explicit consimtamantul in acest sens.

Datele personale sunt folosite pentru livrarea comenzilor: nume, prenume, adresa de livrare, telefon, in relatia cu firmele de curierat, in speta Urgent Cargus S.A, exclusiv cu scopul livrarii comenzilor.

Datele personale pentru efectuarea platii On-line – prin Card (debit/credit) VISA sau MasterCard. Transactiile cu cardul pe site-ul Evit sunt procesate prin intermediul firmei agreate de catre Elvit, PayU.

Datele personale pentru efectuarea platii online sunt folosite de catre PayU exclusiv pentru procesarea platii pentru comenzile efectuate pe Elvit.ro. Datele cardului de plata ale utilizatorului/ cumparatorului/ clientului nu vor fi accesibile Elvit si nici nu vor fi stocate de catre Elvit sau de catre procesatorul de plati integrat in site.

Datele introduse la inregistrare si toate datele aferente contului de client/ utilizator/ cumparator sunt stocate pe serverul S.C. Rospot. S.R.L. din Timisoara.

Comentarii

Cand vizitatorii lasa comentarii pe site, colectam datele introduse in formularele de comentarii, dar si adresa IP a vizitatorului pentru a ne ajuta la detectarea spamului.

Cu cine partajam datele tale

In funcite de de caz, datele tale personale vor fi partajate de catre Elvit cu :

–           furnizorilor de servicii de curierat

–           furnizorilor de servicii de plata/bancare

–           Google Adwords si Facebook Ads, precum si de alte companii care presteaza sau pot presta la un moment dat servicii pentru Elvit.ro.

Cat timp iti pastram datele

Daca lasi un comentariu, comentariul si metadatele lui sunt pastrate pe o perioada nedeterminata. Asa putem recunoaste si aproba automat toate comentariile urmatoare in loc sa le tinem intr-o coada pentru moderare.

Pentru utilizatorii (daca exista) care se inregistreaza pe situl nostru web, stocam si informatiile personale pe care le furnizeaza in profilul lor de utilizator. Toti utilizatorii isi pot vedea, edita sau sterge informatiile personale oricand (dar nu isi pot schimba numele de utilizator). De asemenea, administratorii sitului web pot vedea si edita aceste informatii.

Ce drepturi ai asupra datelor tale

Daca ai un cont sau ai lasat comentarii pe acest sit web, poti cere sa primesti un fisier de export cu datele personale pe care le detinem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poti cere sa stergem toate datele personale pe care le detinem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligati sa le pastram in scopuri administrative, juridice sau de securitate.